Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/thefact3/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580
Nosaltres – Contacte - The Factory Fotografia
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/thefact3/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580

Gràcies per aturar-vos un moment a mirar les nostres imatges!

Creiem que la fotografia és un dels punts més importants a considerar quan comenceu a planejar el vostre casament.
Tot el que us puguem explicar sobre nosaltres i el nostre estil està a les nostres fotografies. Si us agraden, si sentiu realment que han de ser el record del vostre casament, llavors som els fotògrafs ideals per a vosaltres.
El nostre objectiu és senzill, aconseguir un conjunt d’imatges que us emocioni. No fem màgia, ni fotos espontànies ni divertides, això ho deixem per a vosaltres. Feu que el vostre dia sigui únic i diferent i nosaltres captarem aquests sentiments com ningú més ho farà.
Nosaltres ens encarregarem de buscar les llums, els llocs, les composicions … i així només haureu de passar-ho bé i ser vosaltres mateixos. Creiem que les fotos de casament no han de ser una cosa avorrida si no el reflex de les emocions d’aquest dia.

Ens agradaria que contactéssiu amb nosaltres i ens expliquéssiu les idees i somnis que teniu per la vostra boda i quina importància li doneu al vostre reportatge.

Els vostres noms

Correu electrònic

Missatge

Accepto el tractament de les meves dades.

facebook

Ens podeu seguir a Facebook a la nostra pàgina: The Factory Fotografia

Ens podeu trobar a:
Carrer de la Font, 2
43201 Reus